Adela Popescu, mai sexy ca niciodată! A renunțat la sutien, s-a întins pe pat și… FOTO INCENDIAR

Publicat: 03/02/2020 | 12:32

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Este căsătorită cu Radu Vâlcan și este mama a doi copii. Deși a trecut prin două nașteri, arată, în continuare, spectaculos și este mai sexy ca niciodată. Mărturie în acest sens stă ultima fotografie pe care a postat-o pe contul personal de socializare.

Citește și: Adevărul despre Cove și Adela Popescu. Ce a zis soția lui Radu Vâlcan despre nevasta colegului ei de la Vorbește Lumea de la Pro TV

Întinsă pe pat, doar în bikini, Adela Popescu s-a lăsat pozată fără sutien. Așa cum era de așteptat, bărbații au apreciat în număr mare silueta de invidiat pe care o are, la 33 de ani, celebra artistă. Lângă fotografie, soția lui Radu Vâlcan a scris și un mesaj.

Andreea mi-a cumpărat zilele trecute un autobronzant sugerându-mi discret că am pielea albă și că ar fi bine să îl folosesc. Persuasivă cum o știu, în seara asta m-a și sunat.

– După scrub faci duş și te ștergi bine, bine. Când ești complet uscată dai cu sprayul.

Mare atenție! Nu dormi cu pijamale groase cu manșete, chiloți tetra și șosete, că rămâi cu urme și arată ca naiba.

– Bun! Hai te pup și ne vedem mâine! Zic eu. Un gând nu-mi da pace, însă. De unde știe cum dorm eu îmbrăcată?”, a scris Adela Popescu pe Instagram, în dreptul fotografiei.

Citește și: Adela Popescu, la momentul adevărului! Cum a reușit să scape de kilogramele în plus. Dieta-minune pe care a urmat-o. “Am reușit să nu mai mănânc…”

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au doi băieți

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2015. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 11 iunie 2017, iar fiul lor a primit numele Alexandru. Al doilea copil al cuplului a venit pe lume pe 10 decembrie 2018, după un travaliu care a durat cinci ore. La naștere, băiatul cel mic al prezentatoarei de la Pro TV avea o greutate de 3,430 kg și o înălțime de 51 cm. El a fost numit Andrei.