Adela Popescu, dialog cu bebelușul nenăscut: ”Iar dumneata, domnule din burtică, acolo o să ai loc!”

Publicat: 11/06/2021 | 18:03

Adela Popescu este însărcinată în opt luni și a început, deja, să discute cu bebelușul. I-a explicat cum o să aibă grijă de el, așa cum a făcut-o cu ceilalți doi copii pe care-i are cu Radu Vâlcan.

Adela Popescu a urcat o fotografie pe Instagram în care-și arată burtica de graviduță, iar în fundal sunt cei doi băieței ai ei, în cadă. ”Iar dumneata, domnule din burtică, o să ai loc fix între acești doi tarzani minunați. Da, în cada asta. Și o să te îngrijesc și pe tine, cum am făcut-o și cu ei. Te rog să stai liniștit”, a scris actrița în dreptul imaginii. (CITEȘTE ȘI: RADU VÂLCAN, ÎNGRIJORAT PENTRU ADELA POPESCU ÎNAINTE DE NAȘTERE: „ARE NIȘTE COMPLICAȚII LA COLOANĂ”)

Adela Popescu și Radu Vâlcan, emoții mari

Adela Popescu are experiență de la sarcinile anterioare, dar asta nu înseamnă că emoțiile au părăsit-o. Dar Radu Vâlcan pare cel mai emoționat, acum, când cel de-al treilea copul este aproape să se nască. Pentru a se asigura că totul este perfect normal și bebelușul este sănătos, Adela Popescu nu ratează nicio programare la medicul ginecolog. Prezentatoarea TV a dezvăluit faptul că pe măsură ce se apropie data nașterii se gândește la tot felul de ipoteze. „Doamne, cât de important a fost ca în perioada asta grea să vin fără nicio emoție la întâlnirile cu Aladin/Avionel . Asta și pentru că, din fericire, totul a decurs bine până acum din punct de vedere medical.

NU RATA: BĂTĂLIA GRAVIDUȚELOR. CUM ARATĂ ADELA POPESCU ȘI CRISTINA CIORAN, ÎN TRIMESTRUL AL TREILEA DE SARCINĂ. FOTO

Dar și pentru că nu am fost nevoită să vizitez un spital de fiecare dată când aveam stabilite controalele, ci veneam într-un loc minunat, cu aparatură și specialiști în care am mare încredere”, a scris Adela Popescu pe contul de socializare.