Adela Popescu a fost externată! Cum arată acum, după gravele probleme de sănătate. A slăbit şi…

Publicat: 29/06/2020 | 10:29

Adela Popescu a fost externată, după ce a avut niște probleme la stomac. Vedeta de la ”Vorbește lumea”, de pe Pro TV, a slăbit în această perioadă.

CITEȘTE ȘI: ADELA POPESCU SUFERĂ DE O BOALĂ TERIBILĂ! CE DIAGNOSTIC I-AU PUS MEDICII DUPĂ CE S-A INTERNAT DE URGENŢĂ. MOMENTE DE PANICĂ LA PRO TV

”Nu am reușit să dau de ea. Se odihnește, a avut o noapte mai grea”, a spus prezentatorul Cove, în ediția de pe 23 iunie a emisiunii ”Vorbește lumea”. A fost o stare de tensiune în rândul celor de la postul din ”Pache Protopopescu”, mai ales după ce Marcel Pavel și alte vedete care filmau la postul tv cocurent se infectaseră cu noul coronavirus. Adela a scăpat, chiar Cove anunțând că a fost la un control medical.

Care nu a ieșit deloc bine, astfel că Adela a fost obligată să se interneze, pentru mai multe teste. Ea acuzase mari dureri la stomac. Actrița suferă de boala Crohn, numită şi ileită terminal. „De vreo patru zile mă durea foarte tare stomacul și durerea se localizase undeva în partea dreaptă și pe la 3 dimineața când se vedea clar că durerea crește și nu scade m-am prezentat la urgență și m-am internat, pentru că se pare că am o inflamație destul de puternică în partea dreaptă, diagnosticul fiind de ilenită terminală. Mai exact o inflamație a tubului digestiv. Vreau să fac o precizare foarte importantă. Protocolul este să se facă un test de Covid. Pe această cale arăt testul negativ la Covid”, anunța Adela, de pe patul de spital.

Adela Popescu a fost externată! Cum arată acum

Adela Popescu a trecut cu bine peste zilele grele și a fost externată. Cum arată acum vedeta de la ”Vorbește lumea”, de pe Pro TV? Se vede cu ochoul liber că, în primul rând, a slăbit. În aceeași postare pe care a făcut-o pe Instagram și în care stă cu picioarele în apa din piscină pe brațul drept al Adelei se poate observa pansamentul care ascunde o branulă. Apropiații de pe Insta s-au grăbit să-i ureze însănătoșire grabnică, trimițându-i, de asemenea, și muți pupici!