Adda și soțul ei, adevărul din spatele crizelor de la Asia Express! „De multe ori și eu stric… dar am făcut totul pentru ea”

Publicat: 12/03/2020 | 15:14

Adda și Cătălin Rizea au o relație de ceva timp, s-au căsătorit și au împreună un copil, căruia îi acordă mare parte din timpul lor. Recent, cei doi au participat la emisiunea Asia Express unde s-au făcut remarcați prin  comportamentul lor și prin numeroasele certuri pe care le-au avut.

Se pare că, cei doi trăiesc la intensitate maximă fiecare momente din cursă, iar adrenalina și oboseala acumulată îi fac de multe ori să explodeze. Astfel, în aproape fiecare episod al emisiunii, de la Antena 1, cuplul se ceartă destul de rău. (CITEȘTE ȘI: SOȚUL CÂNTĂREȚEI ADDA, ATAC DUR LA ADRESA PRIETENULUI LUI ABAGIU! ”DINTRE RADU ȘI ADDA, ADDA A FOST FATA MAI TARE ASTĂZI!”)

Fiecare reacționează diferit la stres și acest lucru provoacă,  mai mereu, scântei. Cei doi au fost destul de criticați penru comportamentul lor, în special Adda. Cântăreața a primit numeroase comentarii negative de la fani, care au condamnat-o pentru felul în care se comportă cu soțul său.

Însă, cei doi concurenți Asia Express au explicat că așa sunt ei și că fiecare ceartă îi aduce mai aproape. Divergențele dintre ei sunt atât de aprinse pentru că se iubesc foarte mult și mai mereu reușesc să se împace extrem de repede.

„Noi un minut ne certăm, un minut ne împăcăm, iar ne certăm, iar ne împăcăm, ne luăm în brațe, așa suntem noi”, a declarat Cătălin Rizea, în cadrul emisiunii „Răi da buni”.

 „Așa suntem noi. Familia ne știe cum suntem și soacă-mea a râs de noi. Noi suntem speciali. Noi ne iubim foarte tare și de asta ne certăm cu atâta patos pentru că ne iubim cu patos”, a completat și Adda.

„Am făcut totul pentru ea”

Soțul Addei a mai mărturisit că în cadrul emisiunii și-a dorit să dea tot ce poate și să îi demonstreze și cântăreței că sunt puternici și pot să ducă această competiție până la capăt. Chiar dacă tensiunile dintre ei au fost la cote maxime, aceștia au reușit să se descurce foarte bine, în multe dintre probe. Cătălin a spus că astfel de certuri se mai întâmplă și acasă, dar trec foarte repede și nu au loc niciodată în fața celui mic. (VEZI ȘI: SCANDAL LA ASIA EXPRESS! ADDA ȘI-A ÎNJURAT SOȚUL CA LA UȘA CORTULUI, ÎN FAȚA CAMERELOR: „IDIOTULE, MĂ ENERVEZI”)

 „De multe ori și eu stric, pentru că întreb aceeași chestie, dar în emisiunea am făcut totul pentru ea, pentru că e soția mea și o iubesc. Noi ne mai certăm și acasă, dar niciodată în fața copilului sau foarte serios. Mereu ne împăcăm”,  a declarat Cătălin.