Adda și Cătălin au fost eliminați din Asia Express! Marea finală se joacă în două echipe

Publicat: 21/04/2020 | 23:39

Cursa din Asia a luat sfârșit pentru Adda și Cătălin. Cei doi au părăsit drumul comorilor și se îndreaptă spre casă.  

După o cursă infernală, în care au dat tot ce au putut, Adda și Cătălin au aflat verdictul ascuns în cufere. Din păcate pentru ei moneda a fost roșie, iar asta însemnă că drumul lor a luat sfârșit. (CITEȘTE ȘI: ADDA ȘI-A PRINS SOȚUL CU POZE XXX ÎN TELEFON, PRIMITE DE LA CÂTEVA FEMEI: “ÎȚI TRAG UNA ACUM”. DECLARAȚIILE INCREDIBILE ALE CÂNTĂREȚEI)

Adda și Cătălin au format o echipă atipică. Pe tot parcursul emisiunii cei doi au avut numeroase certuri și conflicte. Însă legătura dintre ei a fost mai puternică decât aceste neînțelegeri și au reușit de fiecare dată să termine probele cu bine și să meargă mai departe. (VEZI ȘI: CUM A FOST CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE ADDA BALADA? ARTISTA ȘI SOȚUL EI RÂD CU LACRIMI DE FIECARE DATĂ CÂND ÎȘI AMINTESC!)

Cei doi au atins și un nou record în cadrul emisiunii Asia Express, au fost echipa care a participat la cele mai multe jocuri de amuletă din întreaga istorie a showului. Aceștia au jucat 11 amulete.

În joc au mai rămas două echipe, care își vor disputa trofeul Asia Express. Prima echipă care a ajuns în marea finală a fost formată din Ștefania și Speak, urmată de Sorin și Răzvan Fodor.