Adda se confruntă cu probleme de sănătate. Ce nu mai are voie să facă : „Vine Crăciunul și eu o să plâng în baie ” 

Publicat: 15/12/2020 | 13:03

 

Adda a ajuns pe mâna medicilor. De ceva timp, artista nu se simțea deloc bine și a fost nevoită să apeleze la specialiști.Va fi nevoită să urmeze un regim alimentar destul de dur, dar care o va face să se simtă mult mai bine. 

Cântăreața s-a tot plâns pe Instagram de problemele cu care se tot confruntă și nu de puține ori s-a filmat când nu arăta tocmai bine. Sătulă să stea fără să facă ceva în sensul acesta, dar și pentru că situația a impus-o, Adda a mers la spital și  apoi la un alergolog.

„Ideea e că am stat toată noaptea la urgențe și azi am revenit, pentru că pe lângă faptul că am avut erupții pe tot corpul, am început să respir foarte greu, să mi se umfle limba și să simt înauntru în gât ca și cum aș avea ceva acolo care mă ține și nu pot să respir”, spunea ea, la vremea respectivă.

În urma investigațiilor medicii i-au recomandat o dietă care se va întinde pe mai multe luni. Nu va fi deloc ușor, mai ales că vine perioada sărbătorilor și nu se va putea bucura de preparatele tradițional românești, dar știe că o face pentru sănătatea ei.

„De astăzi voi începe o dietă care va dura 9 luni. Este împărțită în trei etape. Primele trei luni sunt cele mai grele și mai ales primele săptămâni. Vine Crăciunul și eu o să plâng în baie.”, a dezvăluit ea, pe Instagram.

CITEȘTE ȘI : ” ADDA, DESPRE CEA MAI NEAGRĂ ZI DIN VIAȚA EI: „ERA SĂ MOR! DE ATUNCI ÎMI E FOARTE FRICĂ

Ce conține meniul pe care are voie să-l consume

Chiar dacă soțul ei, Cătălin este un bucătar desăvârșit și i-a încântat și pe chefii de la „Chefi la cuțite”, Adda nu va mai putea consuma acele preparate. Meniul este unul destul de strict, dar cu siguranță va da rezultate. Lactate vegetale, salate și pește se regăsesc printre alimentele pe care Adda are voie să le consume.

„Nu este o cură de slăbire, este o dietă anti-inflamatorie care mă ajută să scap de toxine și tot ce e nasol în organism, pentru că și dezechilibrul ăsta din corp mi-a declanșat alergia severă pe care o am încă de două luni și ceva. Urmează o nouă etapă, eu gândesc pozitiv, mă gândesc pozitiv, probabil o să slăbesc, o să mă usuc de tot. Important este să fiu sănătoasă.”, încheie Adda.

VEZI ȘI:” ADDA A MĂRTURISIT TOT, FĂRĂ OCOLIŞURI! CE DECLARAŢIE CUTREMURĂTOARE A FĂCUT CÂNTĂREAŢA