Adda s-a dezbrăcat pe internet, iar fanii au luat-o razna: ”În realitate ești o umflată urâtă”

Publicat: 18/02/2020 | 12:21

Adda este una dintre cele mai nonconformiste apariții de la noi. Deși a fost criticată de-a lungul timpului pentru numărul kilogramelor, artista a demonstrat că nu-i pasă deloc de gura lumii și tot ceea ce vrea să facă este să fie ea însăși. 

De la debutul său în lumea muzicală, Adda s-a schimbat radical. De la puștoaica timidă și lipsită de experiență în domeniul aparițiilor sexy, acum, cântăreața este complet transformată. A renunțat la inhibiții și a adoptat un stil mult mai provocator, spre surprinderea fanilor ei care au crezut, la un moment dat, că vedeta trece printr-o criză de personalitate.

După ce l-a adus pe lume pe fiul său, Adda a început să se îmbrace mult mai sexy și a demonstrat că poate să slăbească și să arate din nou bine. În prezent, Adda arată ca o bombă sexy. Cu toate acestea, niciodată nu le poți fi pe plac fanilor, motiv pentru care hate-ul este numărul 1 în online și tot mai multe vedete de la noi se confruntă cu episoade neplăcute, de acest gen.

După ce a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii în care apare îmbrăcată într-un body negru, decoltat și provocator, Adda a fost criticată dur de un internaut care a jignit-o. Fără să stea prea mult pe gânduri, Adda i-a oferit răutăciosului o replică de zile mari și chiar a avut parte de susținerea unor domnișoare, în disputa de pe rețeaua de socializare. „Deci aveam o părere bună…pe internet frumoasă și în realitate o umflată urâtă… câte kg ai?” a fost comentariul internautului. Replica Addei nu a întârziat să apară: „Câte vreau eu” i-a răspuns artista, direct, închizându-i gura cârcotașului.