Adda, înjurături ca la ușa cortului la Asia Express de la Antena 1. A crezut că sunt închise camerele de filmat și și-a arătat adevărata față

Publicat: 25/03/2020 | 09:06

”Asia Express” lansează provocări diverse pentru concurenți, iar uneori tensiunea crește la cote alarmante. După ce au fost nevoiți să pătrundă în tainele… olăritului, concurenții s-au văzut puși și în situația de a face un tatuaj. 

Bineînțeles, o astfel de încercare nu este una ușoară, iar nervii s-au dezlănțuit, în centrul atenției aflându-se Adda.

”Trebuie să reproduceți perfect acest desen, în cele mai mici detalii. Dacă aveți tatuajul pe mână puteți să vi-l faceți pe picior. Când terminați, mergeți la evaluare. Dacă nu este corect, veți reface desenul”, li s-a transmis concurenților.

(VEZI ȘI AICI: SCANDAL LA ASIA EXPRESS! ADDA ȘI-A ÎNJURAT SOȚUL CA LA UȘA CORTULUI, ÎN FAȚA CAMERELOR: „IDIOTULE, MĂ ENERVEZI”)

Iar tensiunea a crescut proporțional. ”Încerc și eu să fac cât de bine pot. De obicei, când trebuie să scriem ceva, mă pune pe mine, hai , scrie tu, că tu scrii frumos”, a promis Adda. Dar, la un moment dat, a răbufnit. ”Să-l fac de la început? Băi, Cătă, ai înnebunit, nu pot să o iau de la început! Nu încep de jos. De ce țipi la mine? Taci din gură că te pictez în interior. Taci, în p**la mea!”, a izbucnit Adda.

Tensiune la Asia Express