Adda, dezvăluire cutremurătoare din trecut. “Era să mor! De atunci, îmi e foarte frică să…” Ce a pățit artista

Publicat: 18/03/2020 | 17:36

Adda este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Este măritată cu Cătălin Rizea, alături de care are un băiețel, Alexandru, venit pe lume pe 22 octombrie 2016, la numai trei luni de la căsătoria părinților lui.

VEZI AICI: ADDA, ATACATĂ ÎN PARC. LORA A RĂMAS ŞOCATĂ. „VAI DE CAPUL MEU!”

Recent, artista a povestit că a fost la un pas să-și piardă viața, însă, din fericire, a scăpat cu bine. Accidentul a avut loc în urmă cu mai mulți ani, dar blondina nu a reușit să-l uite nici acum.

În 2013 am avut un accident de mașină foarte grav, în București. Era să mor! Și de atunci îmi e foarte frică să merg cu mașina și am încredere să călătoresc doar cu Cătă (n.r. soțul ei) sau persoane care conduc foarte bine”, a dezvăluit Adda.

Adda s-a confruntat cu depresia postnatală

Adda este una dintre mămicile care s-a confruntat cu depresia postnatală. Îndrăgita cântăreață a vorbit deschis despre experiența care a lăsat și acum urme adânci.

Auzisem de fenomenul des întâlnit al depresiei postnatale, însă nu m-am gândit inițial că voi trece prin asta. Ca orice om, te gândești că nu are cum să ți se întâmple ție. Cred că primele semne au apărut chiar după naștere doar că nu am vrut să trag niște concluzii pripite și am sperat să fie ceva de moment pe un fond de oboseală și consum emoțional foarte mare”, a povestit Adda.

NU RATA: ADDA S-A DEZBRĂCAT DE HAINE DUPĂ CE A SLĂBIT 24 DE KILOGRAME. CUM ARATĂ ACUM ARTISTA)