Adda, despre cea mai neagră zi din viața ei: „Era să mor! De atunci îmi e foarte frică”

Publicat: 13/06/2020 | 22:56

Adda Balada a povestit despre cea mai grea exeriență din viața ei. Vedeta a fost la un pas de moarte în urmă cu ceva timp.

Celebra cântăreață Adda, cunoscută pentru baladele ei, a avut un accident rutier foarte grav în care era la un pas de a-și pierde viața.

CITEȘTE ȘI: Uimitor! Un american și-a dorit să nu fi supraviețuit noului coronavirus după ce a văzut factura de spitalizare: un million de dolari

Artista a mărturisit că în 2013, a suferit un accident de mașină și că de acolo se trag și fricile ei, văzute în competiția din Asia Express. În prezent merge doar cu soțul ei, dar și cu alte persoane care conduc bine.

”În 2013 am avut un accident de mașină foarte nașpa, în București. Era să mor! Și de atunci îmi e foarte frică cu mașina și am încredere să merg doar cu Cătălin sau persoane care merg foarte bine”, a povestit Adda.

CITEȘTE ȘI: Raed Arafat, prima amintire despre sosirea în România: țeapa cu taximetria. Ce a povestit șeful DSU despre viața personală

Adda, concurent controversat la Asia Express

Emisiunea a reușit să scoată la iveală comportamentul adevărat al Addei, după mai multe reacții și ieșiri nervoase. Potrivit spuselor acesteia, Asia Express scoate tot ce e mai rău din concurenți.

CITEȘTE ȘI: COVID-19 amenință din nou Italia și Marea Britanie. Crește numărul deceselor

„Din mine, nu din noi. Eu oricum sunt nebună, sunt nebună în general, eu am spus asta. Și când mă enervez fac urât. Emisiunea asta scoate ce-i mai rău. Oricum, noi am fost debusolați total de la început, ne-a luat ca o avalanșă prin surprindere. Una e să te uiți la emisiune, alta e să mergi acolo. Ne-am adaptat foarte greu” , completează Adda.