Adda a comis-o și s-a dat de gol singură, la 5 ani de la nunta cu soțul ei: „Am stricat tot”

Publicat: 13/04/2020 | 11:12

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, dar și una dintre cele mai excentrice și omul care nu s-a temut niciodată să fie fix așa cum își dorește, chiar dacă cei din jur au taxat-o dur uneori pentru acest lucru. 

Și, pentru că are o fire mai excentrică și un fel de a fi mai aparte, Adda a povestit totul despre cum a ruinat cererea în căsătorie a soțului său, Cătălin. Dezvăluirea a venit chiar în ziua în care cei doi au împlinit 5 ani de la frumosul eveniment.

Pe contul ei de Instagram, Adda a publicat o fotografie cu ea și Cătălin, alături de un mesaj în cadrul căruia a relatat întreaga întâmplare. Într-o zi în care se duceau la bunici, vedeta a simțit că este ceva în neregulă cu soțul ei, așa că l-a întrebat direct dacă are de gând să o ceară de soție, după care a găsit de una singură cutia cu inelul, în torpedoul mașinii.

Nerăbdătoare, Adda l-a pus pe Cătălin să oprească mașina pe stradă și a avut parte de cea mai inedită cerere în căsătorie posibilă.

”Acum 5 ani, exact pe 12 Aprilie, mergeam la tara, la bunicii mei, iar Cata se purta un pic ciudat, ca si cum mi-ar fi ascuns ceva. Jihadda, Nebunadda, cum ma stiti, m-am prins imediat ca ceva se intampla si l-am luat tare spunandu-i – “Tu mi-ai luat inel!”. El s-a blocat. Am deschis torpedoul masinii si ce credeti, cutiuta era acolo! ? De emotie si de bucurie i-am zis ca nu imi pasa cum se intampla, dar sa opreasca masina unde se poate si sa ma ceara, ca nu mai pot astepta!

El a vrut sa creeze un moment frumos pe scena, la un concert. Evident ca eu am stricat tot! Asa ca, a oprit masina intre doua sate, efectiv in camp, pe marginea unui sant! Am iesit amandoi din masina, el s-a pus in genunchi si, in timp ce rostea intrebarea AIA, AU TRECUT DOUA TRACTOARE pe langa noi! ???? Eu nu am auzit ce spunea, dar raspundeam intruna “DA, DA, DA, DA” . Cerere in casatorie ca asta nu a avut nimeni! Si asta, pentru ca nimeni nu-i ca noi!!! Si intodeauna cand ne amintim cum s-a intamplat, radem cu lacrimi! Te iubesc, Cata!!!”, a povestit Adda, pe Instagramul său.