Adda a ajuns de urgență la spital, în plină epidemie de coronavirus! Ce s-a întâmplat cu artista

Publicat: 25/03/2020 | 23:40

În plină pandemie de coronavirus, Adda a ajuns la spital. Vedeta și-a îngrijorat fanii, atunci când a postat pe rețelele de socializare că a ajuns de urgență la medic.

Adda este una dintre cântărețele foarte apreciate din România. Vedeta s-a făcut remarcată prin calitățile vocale și a reușit să cucerească o mulțime de fani. Artista este foarte activă pe rețelele de socializare, unde își ține urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. (CITEȘTE ȘI: ADDA, ÎNJURĂTURI CA LA UȘA CORTULUI LA ASIA EXPRESS DE LA ANTENA 1. A CREZUT CĂ SUNT ÎNCHISE CAMERELE DE FILMAT ȘI ȘI-A ARĂTAT ADEVĂRATA FAȚĂ)

Astăzi, cântăreața a stârnit panica în mediul online, când a postat, pe contul personal de Instagram,  unele imagini cu ea, din mașină, cu o mască la gură și le-a transmis fanilor că a ajuns de urgență la medic. (VEZI ȘI: ADDA, DEZVĂLUIRE CUTREMURĂTOARE DIN TRECUT. “ERA SĂ MOR! DE ATUNCI, ÎMI E FOARTE FRICĂ SĂ…” CE A PĂȚIT ARTISTA)

Urmăritorii vedetei s-au îngrijorat, însă Adda i-a liniștit repede spunând că Bubu, cățelul familiei are câteva probleme de sănătate și a fost nevoită să îl ducă imediat la medic. „Sunt foarte supărată că Bubu nu se simte bine. A plâns toată noaptea. Nu înțelegem ce are. Am completat o cerere de urgență și am venit acum la veterinar. Noroc că am găsit un cabinet care încă ia urgențe. Sper să fie totul ok.”, le-a spus Adda fanilor.

După vizita la medicul veterinar, patrupedul a început să se simtă mai bine, iar vedetei i-a revenit zâmbetul pe buze. „Bubulinu e mai bine. A primit două injecții și urmează să-i mai facem tratament acasă. Peste trei zile trebuie să mergem din nou la doctor. Mă bucur mult că a mâncat. Mulțumim pentru griji!”, a scris Adda.