Acuzații șocante la adresa lui George Burcea: „A vrut să bage cuțitul în mine”

Publicat: 10/03/2020 | 12:00

Nelu, tatăl lui George Burcea, a făcut o dezvăluire, în direct la TV, care șochează pe toată lumea. Bărbatul susține că fiul său l-a amenințat cu un cuțit. Scandalul dintre cei doi nu este nou. Actorul și-a acuzat părintele, în trecut, de crimă.

Incidentul care a implicat cuțiul s-ar fi produs anul trecut, atunci când erau prezenți la un eveniment trist din familie. George ar fi  consumat câteva pahare de alcool, iar ulterior l-a amenințat pe acesta cu cuțitul, alergându-l prin fața unei biserici, în timp ce totul era beznă. „George a scos la mine cuțitul din portieră și m-a alergat în fața bisericii”; a spus Nelu Burcea la Antena Stars.

Totodată, Nelu Burcea a mai spus că fostul soț al Andreei Bălan și-a creat o imagine falsă, dar și că încearcă să inventeze lucruri care nu s-ai întâmplat.  „E un scenariu făcut de el. A vrut să devină cineva, începând cu familia lui, cât de baiat bun sunt eu și dupa aia vine exact și dă lovitura ( n.r fapta de droguri) . Inventează niște lucruri și nu știe cum să mă distrugă”, a mai afirmat bărbatul.

Andreea Bălan și George Burcea au apărut pentru prima oară împreună, la un eveniment public, după ce au anunțat că au pus capăt unei relații care a durat cinci ani. Relația dintre cele două vedete a început să răcească încă de la sfârșitul anului trecut pe fondul problemelor cu drogurile ale actorului.

Deși toată lumea știe că nu mai sunt împreună, Andreea și George au participat la ziua fiicei lor, care a împlinit un an, fără însă să apară în vreo fotografie împreună.