Acuzații incredibile aduse șoferului unui primar. Bărbatul ar fi vrut să profite de o colegă de serviciu. Ce s-a întâmplat după

Publicat: 11/01/2021 | 20:32

Șoferul primalui comunei Bustuchin, din judeţul Gorj, este acuzat de o colegă din cadrul Primăriei de agresiune sexuală. Gheorghe Aurel, de 43 de ani, este cercetat penal de către Poliţie, în urma plângerii pe care a depus-o femeia femeia de 38 de ani.

Se pare că totul s-a petrecut într-o zi când edilul Ion Ciocea i-a trimis pe teren să rezolve o problemă contractuală cu o firmă şi să regleze un ceas electronic aflat în intersecţia cu sens giratoriu. Potrivit celor relatate de femeie, în timp ce se afla în maşină, Gheorghe ar fi început să o pipăie, scrie adevarul.ro

Citește și: Un român, fost șofer de TIR, a murit de frig în Italia. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, dormea pe străzi

A fost refuzat categoric

Șocată de gesturi, femeia l-a refuzat. Când a văzut că îl respinge, individul a început să-i vorbească urât. Primarul precizează ca a aflat despre faptele angajatului său a doua zi după ce agresiunea se întâmplase.

„Eu i-am trimis să rezolve o problemă contractuală cu o societate şi să regleze un ceas electronic care se află în sensul giratoriu. Au venit în biroul la mine şi mi-au spus că au rezolvat problemele. Nu mi-a spus nimic salariata, iar imediat, pe la ora 12.00, am plecat la sediul AFIR din Craiova. Şoferul nu mi-a spus nimic.

Aş fi acţionat, dacă auzeam ceva de genul acesta şi aş fi cerut explicaţii. A doua zi, pe la 7.28, m-a sunat soţul femeii să îmi spună că s-a luat de nevasta lui şi că i-a făcut avansuri. L-am chemat la primărie. A fost puţin scandal pe care nu trebuia să-l facă. Ea nu a făcut vreo plângere în ziua respectivă. Se poate vedea că este făcută în ziua următoare.

Şoferul mi-a trimis o cerere acordarea a cinci zile de concediu de odihnă aferente anului 2020. Şi-a luat şi ea concediu. I l-am aprobat, pentru că este dreptul ei“, a spus edilul.

Presupusul agresor va fi audiat

Acum, șoferul va fi anchetat de o comisie din cadrul Primăriei. „Eu îmi fac datoria. Este un regulament de ordine interioară. Am dat plângerea secretarului. Se va înfiinţa o comisie, pentru a se analiza cazul. Când a venit la mine, eu le-am spus meargă la poliţie şi la parchet. (…) Este o fată extraordinară şi el este un băiat bun. Este o doamnă pe care o respect şi care îşi face treaba“. Primarul relatează că l-a sunat pe şofer, dar acesta nu a recunoscut acuzaţiile, mai scrie sursa citată.

Nu rata: O bătrână de 80 de ani din Bacău a fost bătută, tâlhărită și violată de un tânăr de 17 ani