Acuzații grave. Mama medicului Loredana Chircu spune că trupul neînsuflețit al fiicei sale a dispărut

Publicat: 05/05/2021 | 19:13

Acuzații grave. Mama medicului Loredana Chircu spune că trupul neînsuflețit al fiicei sale a dispărut. Mărioara Paizan se află în proces cu fostul său ginere, care vrea să incinereze trupul soției sale, în ciudat faptului că mama acesteia se opune.

Mărioara Paizan, și avocata acesteia, Georgeta Ibraimof, au depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, susținând că trupul neînsuflețit al doctoriței a dispărut.

Mărioara Paizan spune cănu a mai văzut trupul fiicei sale de aproximativ o săptămână, când a fost depus la o casă mortuară din municipiul Constanța. Ulterior, soțul doctoriței, Alexandru Chircu, a ridicat trupul neînsuflețit pentru a fi transportat la București, în vederea incinerării.

Mama a atacat în instanță decizia incinerării, iar magistrații Judecătoriei Constanța au suspendat procedurile de incinerare, până la judecarea pe fond a cauzei.

„Nu putem merge mai departe pe fondul cauzei, pentru că a dispărut trupul neînsuflețit. Am depus plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru a fi găsit”, a declarat avocata Georgeta Ibraimof pentru „Cuget Liber”.

Trupul neînsuflețit nu a ajuns la crematoriu

Mama și avocata spun că trupul neînsuflețit nu ar fi ajuns la crematoriul din București, unde ar fi urmat să fie incinerat, iar în prezent nu se știe la ce casă mortuară a fost depus.

Medicul Loredana Chircu a fost găsită decedată în camera de gardă a Spitalului Heka, în ziua de Florii, duminică, 25 aprilie. Împrejurările în care a survenit decesul sunt suspecte, o anchetă fiind în derulare.