Acuzații-bombă: cum a murit, de fapt, Nelu Ploieșteanu?! + Bianca Drăgușanu & fetele, imagini interzise cardiacilor

Publicat: 15/04/2021 | 21:28

CANCAN.RO lansează super-producția CANCAN NEWS, care dezvăluie totul despre vedetele din România. Începând din această seară, vă vom prezenta, într-o formă cu totul nouă, cele mai tari subiecte din showbiz și nu numai. Stați cu ochii pe noi și dați play!

SE ÎMPACĂ PEPE CU RALUCA PASTRAMĂ?

Pepe și Raluca sunt protagoniștii împăcării momentului? În ce ipostază neașteptată au fost surprinși cei doi foști soți, dar și ce declarau în trecut despre despărțirea lor.

IRINA RIMES SE VEDE MIREASĂ ÎN CURÂND

Irina Rimes a depășit episodul dureros al divorțului și al depresiei, iar acum inima ei bate mai tare din nou! Cântăreața este topită după francezul de care s-a îndrăgostit și chiar nu exclude o căsătorie.

MOARTEA DOMNULUI PLOIEȘTEANU

Elena Ploieșteanu nu poate trece prea ușor peste moartea soțului său, mai ales că s-ar fi petrecut o serie de nereguli. Soția celebrului lăutar lansează acuzații dure la adresa cadrelor medicale care l-au tratat pe artist.

CELE MAI SEXY DIVE DE LA NOI ÎNCING ATMOSFERA

Minivacanța de 1 Mai se apropie, iar vedetele scot costumele de baie de la naftalină. Atenție, cardiaci! Sunt imagini fierbinți, care pot provoca tulburări la inimioară!

Apăsați pe butonul PLAY pentru cea mai tare experiență! Superproducția CANCAN NEWS este doar la un click distanță!