Acuzați de “blat” după ce au câștigat “Asia Express”, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au ieșit la atac: “E o jignire! Niște oameni normali la cap…”

Publicat: 29/04/2020 | 09:25

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat ultimul sezon al “Asia Express” și au pus mâna pe marele premiu de 30.000 de euro. Cei doi au dus o luptă incredibilă, dar la câteva zile după finală au apărut acuze cum că show-ul ar fi fost regizat și că ce s-a văzut la televizor nu ar fi fost, sub nicio formă, real.

VEZI AICI: PRIMA REACȚIE A LUI CHEF SORIN BONTEA DUPĂ CE A CÂȘTIGAT ASIA EXPRESS. A SPUS ADEVĂRUL DESPRE RĂZVAN FODOR

Deranjați de situație, cei doi câștigători au venit cu precizări, precizând că totul a fost real și că nu trebuie pusă în discuție problema unui “blat”.

Nici nu îmi vine să argumentez aşa ceva, când noi toţi ştim ce am trăit acolo. E aproape o jignire să spună cineva că a fost blat, dar pot înţelege că cei din faţa televizorului au întrebări sau sunt sceptici: pare ireal ca nişte oameni normali la cap să se arunce într-o competiţie ca asta.

CITEȘTE ȘI: FINALA ASIA EXPRESS. CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ CE AU FOST ÎNCHISE CAMERELE DE LUAT VEDERI. AU CREZUT CĂ NU ÎI MAI VEDE NIMENI, DAR…

Dar totul are o explicaţie foarte simplă: o zi de filmare are cam 10-12 ore. Înmulţiţi asta cu 9 echipe. Rezultă un număr enorm de ore, care trebuie comprimate într-un singur episod pe post. E normal ca cei de acasă să simtă uneori că lipseşte ceva şi de aici să apară semnele de întrebare.

Pe de altă parte, e greu să explici fiecăruia în parte ce înseamnă editare video pentru un proiect de asemenea anvergură”, a spus Răzvan Fodor, potrivit adevarul.ro.

Sorin Bontea, la rândul lui deranjat

La rândul lui, Sorin Bontea a declarat: “Păi s-a văzut inclusiv şi ce era în spatele camerelor de filmat. Telespectatorii au avut acces la multe imagini despre ce înseamnă şi cum se face acest show. De 3 sezoane toţi cei care au fost acolo povestesc ce înseamnă această experienţă”.

Nu au primit, încă, banii de la Antena 1

Altfel, au trecut 4 luni de când s-a încheiat ”Asia Express”, numai că banii câștigați (30.000 de euro) nu au ajuns, încă, în conturile lui Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Dar, firește, nimeni nu este panicat, iar planurile de viitor au început să fie croite.

NU RATA: NUCLEARELECTRICA, MESAJ EMOȚIONANT PENTRU RĂZVAN FODOR ȘI SORIN BONTEA, DUPĂ CÂȘTIGAREA ASIA EXPRESS: „AȚI FĂCUT FAȚĂ CU BRIO TUTUROR PROVOCĂRILOR”

Sorin Bontea spune că va cheltui banii în familie, alături de soție și de cei doi copii, iar Răzvan Fodor a mărturisit deja că se gândește la o vacanță, însă planurile sale depind, bineînțeles, de modul în care va evolua pandemia de coronavirus.