Acuzată că și-a scos din coaste pentru a avea talia perfectă, Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea! “I-am zis doctorului meu să…”

Publicat: 03/02/2020 | 17:32

Bianca Drăgușanu este, clar, adepta operațiilor estetice. De altfel, intervențiile au transformat-o în diva care este în prezent. Recent, vedeta a dezvăluit că trebuie să-și înlocuiască silicoanele, ocazie cu care a dezmințit zvonurile potrivit cărora și-ar fi scos din coaste pentru a avea talia mică.  

Nu mi-am scos coaste, am slăbit vreo 20 de kilograme. Talia mea s-a micșorat mai ceva ca în adolescență, chiar am dimensiunile alea, 95-60-95. Eu sunt foarte înaltă, am un metru și 80 de centrimetri. Nu mi-am scos coaste, dar la un moment dat, pentru că se exagerează foarte mult, i-am zis doctorului meu: ‘Haide, domnule, să facem!’ El mi-a zis: ‘Doamne ferește, ești nebună, n-ai nevoie’”, a spus Bianca Drăgușanu.

Citește și: N-ai fi zis! Câți lei costă această rochie roșie pe care o poartă Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, obsedată să aibă buzele perfecte

Totodată, soția lui Alex Bodi a mărturisit că acordă o atenție specială buzelor, pe care le întreține în permanență.

Aveam buzele foarte subțiri, mi se vedeau numai ochii în cap. Mi s-a părut și mi se pare mereu că am nevoie să-mi retușez buzele. Și vin foarte des la cabinet, chiar o dată la trei luni și zic: ‘Vreau buzele!’ Doctorul îmi zice că nu mi le face, iar eu îi zic că mi le fac singură”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Citește și: Bianca Drăgușanu, declarații tranșante după ce s-a aflat că ar avea datorii de 140.000 de euro