Acuzată că mănâncă 3 felii de pizza o dată, Oana Roman a luat atitudine. Cum arată masa de prânz a vedetei

Publicat: 08/04/2021 | 08:45

Acum ceva timp, Oana Roman era ținta glumelor și a criticilor, în mediul online, după ce fiica sa a dat-o de gol că a mâncat 3 felii de pizza, în loc de una. Acum, vedeta le-a arătat tuturor masa ei de prânz, destul de slabă în calorii.

Episodul cu cele 3 felii de pizza a cam fost dat uitării, iar de la o vreme, Oana Roman bifează tot mai multe transformări pe plan fizic. 

Vedeta a reușit să slăbească mult, iar recent, le-a arătat fanilor săi masa de prânz. Pe contul său de Instagram, Oana Roman a postat o fotografie în care le prezintă internauților prânzul ei: salată de caracatiță și file de pește, o masă slabă în calorii, pentru a se menține în formă.

„Mâncarea mea de azi: salată de caracatiță și file de pește” a scris Oana Roman, în dreptul postării de pe Instagram.

Oana Roman a făcut proba centimetrului în direct, la TV

Fosta soție a lui Marius Elisei a venit în platoul emisiunii “Showbiz Report” îmbrăcată într-o little black dress, peste care și-a pus un sacou verde, iar în picioare a avut pantofi roz decupați. Așteptată de prezentatoare cu un centimetru în mână, Oana Roman a lansat câteva replici “înțepătoare” la adresa cârcotașilor.

“Mă amuz copios pe seama tuturor. Toată lumea știe unde a pornit totul. Oamenii sunt foarte ușor de manipulat, din păcate. Oamenii au obosit să gândească cu mintea lor și atunci le este mult mai ușor să se lase influențați de alții, manipulați de alții, care știu că chestia asta funcționează și folosesc această manipulare pentru a-și servi interese proprii. Oamenii nu realizează că ei sunt doar niște pioni folosiți de alți oameni pentru a-și satisface alte interse”, a spus fiica fostului premier la “Showbiz Report”.

Sursă foto: Instagram