Acum e clar! Cum i-a răspuns Andreea Bălan unei fane, atunci când aceasta i-a spus că a înscenat divorțul de George Burcea

Publicat: 26/02/2020 | 09:59

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea este, de câteva zile, subiectul momentului din showbiz. Vestea că cei doi se despart a venit ca un fulger pentru fanii artistei, care au văzut-o tot timpul fericită și cu zâmbetul pe buze, în compania bărbatului iubit. 

Și, pentru că toată lumea s-a întrebat ce anume s-a întâmplat între cei doi, Andreea Bălan a dat cărțile pe față. Artista a fost pusă la zid pe o rețea de socializare de o fană care i-a reproșat faptul că a înscenat divorțul de George Burcea doar pentru a vorbi lumea de ea și pentru a fi mai faimoasă. Fără să stea prea mult pe gânduri, blondina i-a răspuns acesteia cum nu se putea mai simplu și elegant, dar suficient cât să se înțeleagă adevărul legat de despărțirea ei de George Burcea.

”Dacă te joci cu oamenii care te apreciază și așteaptă postările tale cu sufletul la gură este josnicie grasă! Doar ca să-ți umpli buzunarul cu bani nu apelezi la tertipuri atât de inumane până într-acolo în a-ți însecena un divorț! Cei care o compătimiți și îi da-ți sfaturi…probabil se tevălesc pe jos și ea și George de râs pe seama prostimii cu care ei se joacă și de care își bat joc în așa hal! Deci, măi oameni buni! Aștia doi că oameni nu se pot numi, fac bani cu nemiluita bătându-și joc de naivitatea voastră!”a comentat o fană, la una dintre postările Andreei Bălan.

”Scrie în toată presa adevărul” a spus și Andreea Bălan, fără să stea prea mult pe gânduri. Motivul separării dintre cei doi ar fi, după cum s-a spus, faptul că Burcea a început de ceva timp să consume substanțe interzise, lucru pe care inclusiv tatăl acestuia l-a confirmat, într-o critică acidă pe care a lansat-o la adresa lui.