Actrița Victoria Răileanu, din serialul Vlad a părăsit platourile de filmare și s-a izolat în casă

Publicat: 19/03/2020 | 21:17

Din cauza epidemiei de coronavirsu filmările pentru serialul „Vlad” au fost oprite. Pentru siguranța actorilor și a echipe de producție s-a decis ca filmările să fie pentru moment oprite, urmând să fie reluate atunci când pericolul nu o să mai fie așa de mare.

După ce au părăsit platourile de filmare majoritatea actorilor din serial au decis să se autoizoleze și i-au sfătuit pe fanii lor să facă același lucru. Actrița Victoria Răileanu a făcut la fel și a rămas acasă, alături de familia ei. (CITEȘTE ȘI: OLIMPIA MELINTE, ACTRIȚA DIN VLAD SE BUCURĂ DE IZOLARE ALĂTURI DE CEL MIC! „LA NOI ACASĂ, ÎN BULA NOASTRĂ, E LINIȘTE ȘI PACE, IAR SASHA E TARE FERICIT CĂ PUTEM STA ÎMPREUNĂ”)

Zilele de izolare par să treacă foarte ușor pentru actriță, care își dedică majoritatea timpului celui mic și activităților casnice. Victoria și-a propus să profite din plin de această „vacanță” și să se bucure de clipele petrecute cu fiul ei, Carol. (VEZI ȘI: UN DIPLOMAT ROMÂN, INFECTAT CU CORONAVIRUS ÎN LUXEMBURG. ANUNŢUL FĂCUT DE MAE)

„Eu îi citesc în fiecare seară, înainte de culcare. Acum este atras de știință și tocmai ce am terminat o carte foarte interesantă pe subiectul acesta. Mi-am propus să îl învăț să scrie până se va întoarce la grădiniță. El își alege trei cuvinte pe zi și dimineața, la prânz și seara scriem câte unul din ele. Deja văd progrese, văd cum prinde încredere în el.

Cred că este foarte important să păstrăm o atmosferă cât mai sigură în casă, dar, în același timp, cred că trebuie să fim sinceri și să le spunem ce se întâmplă și cum ne simțim noi, fără să dramatizăm prea mult. Eu sper ca băiatul meu să își amintească cu plăcere de perioada asta. Îi văd fericirea pe chip pentru faptul că stăm împreună atât de mult timp și că ne conectăm atât de bine.”, a spus Victoria Răileanu, potrivit Libertatea.