Actrița Tanya Roberts a decedat la 24 de ore după anunțarea prematură a morții sale. Soțul acesteia a confirmat anunțul

Publicat: 06/01/2021 | 12:01

Din păcate de această dată anunțul este oficial. Actriţa Tanya Roberts a decedat la vârsta de 65 de ani, la scurt timp după ce un reprezentant al său a anunţat prematur decesul.

Tanya Roberts s-a stins din viață, luni la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles. Decesul a fost confirmat marţi pentru New York Times de partenerul acesteia, Lance O’Brien. Trecerea în neființ a acestei  mai fusese anunțată cu 24 de ore înainte, însă dintr-o eroare. (CITEȘTE ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! ACTRIȚA TANYA ROBERTS ESTE ÎNCĂ ÎN VIAŢĂ. REPREZENTANTUL ACESTEIA A DECLARAT CĂ A ANUNŢAT ÎN MOD ERONAT DECESUL)

După ce un reprezentant al actriței, Mike Pingel, a anunţat în mod prematur decesul luni dimineaţă, a corectat greşeala în aceeaşi zi, confirmând pentru Associated Press că actriţa era în viaţă, însă starea ei era “gravă”.

Anunţul prematur al decesului a rezultat dintr-o conversaţie între Pingel şi soțul actriței în care acesta din urmă i-a spus că partenera sa părea că “se îndepărta” în timp ce el o ţinea aproape, duminică, la spital. (VEZI ȘI: TANYA ROBERTS, CELEBRA ACTRIȚĂ DIN FILMELE CU JAMES BOND, A MURIT)

La 24 de ore după confuzia creată a venit și anunțul oficial,  care de această dată aduce cu adevărat vestea că actrița s-a stins din viață.