Actrița și producătoarea de filme Dawn Wells a murit din cauza coronavirusului

Publicat: 31/12/2020 | 15:04

Actrița și producătoarea de filme Dawn Wells, care a devenit faimoasă pe plan internațional pentru rolul din serialul TV ”Gilligan’s Island” de la mijlocul anilor 1960, a murit miercuri din cauza coronavirususului.

Actrița avea 82 de ani. Publicistul ei, B. Harlan Boll, a făcut anunțul morții sale pe rețelele de socializare. Dawn Wells a devenit cunoscută după ce a participat la concursurile de frumusețe. În 1959, în calitate de Miss Nevada, a concurat la Miss America. La scurt timp, ea a avut roluri minore în spectacole precum 77 Sunset Strip, Maverick, Bonanza și The Joey Bishop Show.

În 1964, Dawn Wells a jucat rolul lui Mary-Ann din filmul Ginger și a devenit un sex simbol la mijlocul anilor 1960. Succesul răsunător a fost, însă, datorită rolului din serialul TV ”Gilligan’s Island”. În Ajunul Crăciunului, actrița a publicat un mesaj pe contul său de Facebook, fără să dea însă detalii despre starea ei de sănătate.

”Păstrați-vă inima ușoară și împărtășiți râsete în jur. Găsiți bucurie în mijlocul pandemiei. Sunt recunoscătoare și mă tem de devotamentul profesioniștilor noștri din domeniul sănătății”, a scris actrița.