Actrița Marianne Faithfull, depistată pozitiv cu noul coronavirus! Anunțul trist făcut de managerul ei: “Este tradată într-un spital din Londra”

Publicat: 05/04/2020 | 12:01

Marianne Faithfull, una dintre cele mai cunoscute actrițe și cântărețe din Anglia, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit declarației transmisă public de managerul ei, vedeta este internată într-un spital din Londra. Oficialul a dezvăluit și date privind starea de sănătate a îndrăgitei artiste.

Citește și: Miracol în Postul Paștelui, în timp ce noul coronavirus continuă să facă ravagii în lume! Milioane de oameni au plâns și s-au rugat

Marianne Faithfull, depistată pozitiv cu virusul ucigaș din China

Artista Penny Arcade, a povestit în cadrul unui interviu că prietena ei, Marianne Faithfull, s-a autoizolat în urma răceli, iar luni, 30 martie, ea a mers de urgență la spital. La scurt timp după ce i s-a făcut testul pentru COVID-19, celebra cântăreață a aflat că a contractat pneumonia rară din China, potrivit publicației The Guardian.

Află și: Simona Halep, interviu din carantină după ce și-a făcut cumpărături cu un bolid de 250.000 €: “Sunt speriată. Cel mai negru scenariu din capul meu…”

“Marianne este tratată pentru Covid-19 într-un spital din Londra. Starea ei este stabilă şi ea răspunde la tratament. Îi urăm o completă şi rapidă recuperare”, a transmis managerul ei, relatează observator.tv.

În vârstă de 73 de ani, îndrăgita vedetă a avut mai multe probleme de sănătate în trecut, iar, în prezent, se confruntă și cu altele în afară de virusul SARS-CoV-2. La începutul anilor ’70, s-a confruntat cu anorexia și a fost dependentă de heroină. În urmă cu 13 ani, ea a anunțat că are hepatită C și a dezvăluit că diagnosticul i-a fost pus în 1995. În prezent, are artrită și a avut și alte probleme articulare, inclusiv o leziune la șold, care s-a infectat după operație și a obligat-o să anuleze un tur din 2015. Iar în 2006, a fost diagnosticată cu cancer de sân și a fost supusă unei operații care s-a încheiat succes.

Nu rata: Madonna, donație de un milion de dolari pentru fundația condusă de Bill Gates, în lupta împotriva coronavirusului

În clipul de mai jos apar câteva momente din concertul celebrei artiste, pe care l-a susținut la sala de spectacole Bataclan în urmă cu mai bine de trei ani.

Citește și: Vedetă italiană, ucisă de coronavirus. Primarul localității unde s-a născut a anunțat: “Suntem devastați”