Actriță celebră din Peaky Blinders, mamă pentru prima dată! Vedeta a adus pe lume un băiețel

Publicat: 12/04/2021 | 08:09

Bucurie uriașă pentru toți fanii serialului Peaky Blinders. Sophie Rundle, actrița de 32 de ani, a devenit mămică pentru prima dată.

Actrița Sophie Rundle nu-și mai încape în piele de fericire. Starul din Peaky Blinders a devenit mămică pentru prima dată și a anunțat marele eveniment pe contul său de Instagram, acolo unde a publicat și prima imagine cu fiul său proaspăt adus pe lume, scrie irishmirror.ie.

Pe rețeaua de socializare, Sophie a încărcat o fotografie extrem de emoționantă în care îl sărută pe cel mic pe frunte. De asemenea, vedeta din Peaky Blinders, cea care o interpretează pe Ada Shelby, a scris un mesaj care le-a ajuns internauților în inimă imediat:

„Băiețelul nostru, care a sosit în siguranță și fericit în weekendul de Paște și a schimbat jocul pentru totdeauna. Oul meu mic” a scris Sophie, în dreptul postării cu ea și fiul său.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sophie Rundle (@sophiesophierundle)


În februarie, superba actriță a anunțat că așteaptă să devină mămică prin intermediul unei fotografii în care burtica de graviduță îi iese în evidență.

Sophie Rundle, infectată cu noul coronavirus

Bucuria de a deveni mămică este cum nu se poate mai mare pentru Sophie și pentru soțul său, Matt Stokoe, după ce de Crăciun, vedeta a trecut printr-o perioadă extrem de grea.

Sophie a fost infectată cu noul coronavirus și a petrecut ceva timp în spital, pentru recuperare. La momentul respectiv, vedeta din Peaky Blinders mărturisea că nu se simte deloc bine, experimentând tot felul de simptome violente date de virusul din Wuhan. Din fericire, totul s-a terminat cu bine și s-a putut reîntoarce acasă, iar sarcina nu a fost deloc afectată.

Sursă foto: Instagram