Actrița Anda Onesa, mărturisiri despre cum se gestionează epidemia de cornavirus în New York: „Este pustiu. Ascultăm de autorități și stăm în casă”

Publicat: 01/04/2020 | 21:39

Anda Onesa și-a făcut debutul în lumea cinematografie la 17 ani, atunci când a jucat în filmul „Septembrie”. A apărut apoi într-o serie de filme românești din anii ’70-’80, iar mai apoi a început colaborarea cu Televiziunii Române, la care a renunțat după scurt timp. (CITEȘTE ȘI: MĂRTURIILE ȘOCANTE ALE UNUI ROMÂN INFECTAT CU CORONAVIRUS. “AM MOMENTE ÎN CARE DELIREZ, ÎMI IA CORPUL FOC” + “SIMT CĂ DAU MÂNA CU MOARTEA”

De mai bine de 30 a emigrat în Statele Unite, unde a rămas până astăzi. Acum actrița locuiește în New York alături de soțul și băiatul ei. În cadrul unui interviu acordat Marinei Almășan, pentru femeide10.ro, Anda Onesa a vorbit despre care este situația în New York, în plină epidemie de coronavirus și despre ce măsuri de prevenire au fost luate. (VEZI ȘI: E SCANDAL LA SPITALUL DIN FĂGĂRAȘ: REFUZĂ PRIMIREA PACIENȚILOR CU COVID-19! DECIZIA GUVERNULUI + REACȚIA CA AL UNITĂȚII MEDICALE)

„Am pierdut foarte mulți oameni în New York, peste 1500 au decedat, 11.000 sunt în spitale, iar 75.000 de cazuri au fost declarate. Cei mai mulți se rezolvă singuri, copiii nu sunt afectați. Am doi prieteni cărora le-a fost foarte rău, dar nu au ajuns la spital și fetița lor de nouă ani nu are nici un simptom. Însă ceea ce vreau eu să spun este că americanii s-au unit extraordinar. Voluntariază, donează, armata a intervenit și creează spitale de urgență”, a povestit Anda Onesa.

 Citește interviul integral pe femeide10.ro