Actorul Tudor Petruț din „Liceenii”, detalii despre coronavirusul „american”

Publicat: 24/03/2020 | 22:00

Actorul Tudor Petruț este cunoscut de publicul larg datorită rolului pe care l-a jucat în filmul „Liceenii”. Acesta a interpretat cu măiestrie personajul lui „Șerban”. Acum actorul trăiește în Statele Unite, în California, unde îmbină abilitățile sale de profesor de matematica, cu talentul actoricesc. (CITEȘTE ȘI: VEDETELE #STAUACASĂ, DAR SUNT #CUVOI (I). ALEX VELEA, CODIN MATICIUC, ANDREEA BĂLAN, ANDREEA ANTONESCU ȘI FUEGO VĂ DAU REȚETE ÎMPOTRIVA PLICTISELII)

În cadrul unui interviu acordat Marinei Almășan, pentru femeide10.ro, Tudor Petruț a vorbit despre cum este situația în America, ce măsuri de prevenire au fost luate și despre cum a fost afectat de noul  coronavirus. (VEZI ȘI: ULTIMA ORĂ! ÎNCEPE TESTAREA ÎN MASĂ, ÎN ROMÂNIA! COREEA DE SUD TRIMITE 200 DE KITURI PENTRU DETECTAREA CORONAVIRUSULUI)

„Viața tuturor s-a schimbat radical,  ca în orice zonă de mare densitate umană. Chiar dacă la noi în județ e mai rarefiat decât în metropola Los Angeles și împrejurimi, localnicii sunt îngrijorați de influxul de lucrători care migrează zilnic spre zonele industriale. Apoi, ca peste tot bănuiesc, lumea e speriată de posibilitatea de a supra-capacita spitalele locale… Producția și serviciile au fost reduse la strictul necesar, școlile au fost închise și majoritatea populației este consemnata în casă. La primele ore ale dimineții pensionarii, bătrânii sunt încurajați să-ți facă cumpărăturile. Unele dintre produsele de bază se vând în cantități limitate. Panica e vizibila.”, a povestit Tudor Petruț.

Citește interviul integral pe femeide10.ro.