Actorul Ștefan Caraman, mesaj uluitor la adresa lui Costin Mărculescu: ”Jegul ăsta…” + ”Băi, s-a făcut dreptate!”

Publicat: 13/06/2020 | 09:24

Actorul Ștefan Caraman a scris un mesaj uluitor pe pagina oficială de Facebook la adresa lui Costin Mărculescu. El l-a criticat pe cel găsit fără suflare în propria locuință în urmă cu trei zile.

CITEȘTE ȘI: COSTIN MĂRCULESCU, CONDUS PE ULTIMUL DRUM. ACTORUL ÎȘI VA DORMI SOMNUL DE VECI ALĂTURI DE…

Costin Mărculescu nu are liniște nici după moarte. Actorul Ștefan Caraman a compus câteva rânduri dure pe care le-a ”aruncat” pe Facebook și în care îl desființează pe Mărculescu. El aduce aminte de paradele modelelor de la agenția pe care Costin o înființase în urmă cu aproape 20 de ani.

”Adică pe fraierul ăla care latră pe videoblog prostii cu virgine îl umflă poliția, iar jegul ăsta care a alimentat protipendada Bucureștiului cu „modele” (proaste găsite pe la țară și transformate în parașute de lux) are parte de „lacrimi și durere”. Ar trebui ca grupul ăla de activiste naive care s-au afișat mai ieri prin Piața Universității cu afișe antirasim să apară acum cu ceva pe care să scrie atât: „băi, s-a făcut dreptate”. Cam asta e lumea în care trăim”, a scris Caraman.

Actorul Ștefan Caraman, mesaj uluitor la adresa lui Costin Mărculescu

Costin Mărculescu (50 de ani) a fost descoperit, în noaptea de miercuri spre joi, fără semne vitale în baia din locuința în care stătea cu chirie. Un vecin a sunat la 112, pentru că pe actor nu-l mai zărise de câteva zile. În plus, cățelul pe care Mărculescu îl avea a lătrat toaată ziua și i-a alertat pe vecini. (NU RATA: ACTORII ÎȘI IAU RĂMAS-BUN DE LA COSTIN MĂRCULESCU, LA O BISERICĂ DIN CENTRUL CAPITALEI. DAN PURIC: „NU AM AVUT O RELAȚIE, DAR MI S-A PĂRUT UN OM NEFERICIT.” VIDEO)

Costin Mărculescu a fost dus la INML, unde i s-a făcut autopsia. Legiștii aveau să anunțe că a murit în urma unui infarct. Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus, joi, la aamiază, la capelă. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, în Cimitirul Reînvierea.

Cine a fost Costin Mărculescu

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate. El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) și „Liceenii” (1986). În „Liceenii” a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu. (NU RATA: COSTIN MĂRCULESCU A FOST DEPUS LA CAPELĂ. UNDE VA FI ÎNMORMÂNTAT)

Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, promoția 1989-1993. Pe parcursul anilor a participat la nenumărate emisiuni de divertisment pe mai multe posturi TV în postura de actor sau cântăreț

El a mai jucat în peste 2000 de spectacole de teatru în țară și străinătate, urcând pe scenă alături de actori precum Florin Piersic, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Emil Hossu, George Constantin, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele și mulți alții.