Actorul Ion Dichiseanu a fost externat după ce petrecuse mai multe săptămâni internat, în spital: „n-am cuvinte să vă mulțumesc pentru gândurile bune”

Publicat: 06/01/2021 | 22:53

Ion Dichiseanu a fost externat din spital. Actorul a trecut prin momente grele în ultimele săptămâni, după ce s-a luptat cu o pneumonie severă, pe fondul imunităţi scăzute datorate vârstei.

Veste bună a fost dată chiar de el, pe pagina sa oficială de Facebook lângă un mesaj de „la mulți ani” destinat tuturor celor care îl iubesc și admiră. Actorul a fost în grija medicilor de la Floreasca.

„Iubiții mei prieteni, n-am cuvinte să vă mulțumesc pentru gândurile bune pe care mi le-ați purtat în ultima perioadă!

Mi-au parvenit, în fiecare moment, mesajele voastre! Ele mi-au demonstrat că Dumnezeu lucrează prin oameni! Mi-au arătat, încă o dată, că rugăciunile nasc miracole! Dumnezeu a lucrat și prin intermediul echipei medicale de la Spitalul de Urgență ”Floreasca”.

„Nu nominalizez pe nimeni”

N-am să nominalizez pe nimeni (lista ar fi lungă, manager, medici, asistenți, brancardieri etc) de teamă să nu omit vreo persoană! Am să vă mărturisesc doar faptul că, la Floreasca, au loc minuni în fiecare oră, în fiecare zi!

În Noul An, să vă iubească pe fiecare în parte bucuriile Lumii, iar Bunul Dumnezeu să vă arate dragostea Lui! Rămân al vostru, același actor recunoscător publicului! Vă îmbrățișez și, de data aceasta, primiți voi aplauzele mele!”, a scris actorul Ion Dichiseanu pe Facebook.