Actorul Eugen Cristea, o retrospectivă asupra vieții. Chiar de ziua sa de naștere a vorbit despre carieră și împlinirile personale

Publicat: 18/04/2020 | 21:07

Eugen Cristea este unul dintre marii actori ai României. Este un talent pur și are o carieră vastă.  De-a lungul anilor a avut mai multe activități artistice: a interpretat numeroase piese pe scena teatrului românesc, a jucat în mai multe filme, a fost om de televiziune și voce pentru teatrul radiofonic. De asemenea, a fost prezentator și realizator pentru mai multe emisiuni TV,  a regizat și compus ilustrația muzicală a unor piese de teatru și a publicat un volum personal de proză.

În cadrul unui interviu acordat Marinei Almășan, pentru femeide10.ro, actorul Eugen Cristea a vorbit despre viața sa și despre realizările personale. Chiar de ziua lui a deschis cutia cu amintiri și a povestit despre tinerețe, anii de facultate, reușitele și regretele sale. (CITEȘTE ȘI: ACTRIȚA ANDA ONESA, MĂRTURISIRI DESPRE CUM SE GESTIONEAZĂ EPIDEMIA DE CORNAVIRUS ÎN NEW YORK: „ESTE PUSTIU. ASCULTĂM DE AUTORITĂȚI ȘI STĂM ÎN CASĂ”)

„Eu am avut o viață care a început frumos, am avut o copilărie foarte frumoasă, de care îmi aduc aminte ca o raza de lumina. Am avut o facultatea foarte frumoasă, cu niște colegi și niște profesori admirabili. Iar În materie de teatru…nimeni nu mi-a dat nimic pe tava. Deci nimeni nu a pus vreodată Hamlet ca să joc eu rolul principal… Nu am refuzat niciodată nici un rol, oricât de mic… Însă aș fi vrut să fac mai mult film.”, a declarat actorul Eugen Cristea, în cadrul interviului. (VEZI ȘI: VESTE DEZASTRUOASĂ PENTRU PRO TV! E OFICIAL. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU SHOW-UL ROMÂNII AU TALENT)

Vezi interviul integral pe femeide10.ro