Acrița Gal Gadot face un anunț emoționant legat de sarcină: „Da, rămânem la ce știm”

Publicat: 23/04/2021 | 09:20

Celebra actriță de origine israeliană, Gal Gadot, a anunțat, de curând, că va aduce pe lume o fetiță, după ce mai mult timp a ținut secret sexul bebelușului.

Actrița principală din ”Wonder Women” și soțul ei, Jaron Varsano, mai au încă două fete, Alma, de 9 ani, și Maya, de 4. „Este fetița cu numărul 3. Da, râmânem la ceea ce știm”, a spus Gal Gadot într-o emisiune TV, potrivit Eonline.com.

Citește și: Lora, însărcinată? Cove a dat-o de gol în direct: „De ce oare are pofte?”

Aflată deja la al treilea copil, Gal Gadot se declară acum, deși are doar 35 de ani, o mamă cu normă întreagă, cu experiență.

„Cu Alma, prima noastră fetiță, am fost dați peste cap cu orele de somn. Când s-a născut Maya am hotărât că nu o să mai fie așa, iar ea doarme toată noaptea de când avea 5 luni.

Alma, la 9 ani, vine la noi în pat, așa că vom face iar rutina de somn a Mayei. O s-o învățăm să doarmă când trebuie… cred că asta este cea mai grea parte în viața de părinte, lipsa somnului”, a explicat actrița.

Sarcina o face să plângă

Mai mult, Gal Gadot a dezvăluit și faptul că în această perioadă simte emoțiile mai puternic. Uneori, plânge când se uită la reclame sau când ascultă muzică.

Starul american a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară în martie prin intermediul unei postări pe Twitter. Alături de o poză de familie în care își arată burtica, actrița a scris descrierea: ”O luăm de la capăt”.

Gal Gadot s-a căsătorit cu dezvoltatorul imobiliar Yaron Varsano pe 28 septembrie 2008.

A servit în armată

La vârsta de 20 de ani, actrița a servit timp de doi ani ca soldat în Armata de Apărare a Israelului, fiind instructor de luptă. Ea spune despre timpul ei ca soldat: „dai doi sau trei ani, și nu e vorba de tine. Înveți disciplina și respectul”.

Actrița spune că trecutul ei, a ajutat-o să câștige rolul lui Gisele în Fast & Furious: „cred că principalul motiv a fost că directorului Justin Lin i-a plăcut că am fost în armată, și a vrut să-mi folosesc cunoștințele de arme.”

Nu rata: Dodo, fosta concurentă de la X Factor, este însărcinată cu primul ei copil: „Darul nostru de la Dumnezeu”