Accident cumplit în Brașov. Un bărbat a decedat, iar o tânără a ajusn la spital cu fractură de coloană

Publicat: 06/03/2020 | 08:19

Un grav accident de circulație s-a produs în Brașov, iar echipele de salvatori sosite la fața locului au fost martore ale unor scene șocante. Accidentul a avut loc după ce un taximetrist a intrat, fără să se asigure, pe un drum principal și a tăiat calea unui autoturism Duster condus de un bărbat de 57 de ani.

Șoferul Dusterului s-a speriat și, încercând să evite coliziunea, a intrat pe contrasens, lovind în plin o mașină Opel condusă de o tânără – în vârstă de 26 de ani – care circula regulamentar. Potrivit informațiilor furnizate de stirilekanald.ro, bărbatul de 57 de ani a murit pe loc în urma accidentului, iar tânăra a fost transportată la spital cu fractură de coloană.

Taximetristul care a provocat acest accident a fugit de la locul tragediei, dar polițiștii l-au identificat ulterior. Din primele cercetări, a reieșit că respectivul taximetrist circula cu viteză foarte mare, aproximativ 100 de kilometri la oră. Taximetristul este cercetat, acum, pentru omor şi vătămare corporală din culpă, rămânând și fără permis.