„Acesta a fost planul lui…” Loredana Chivu, prima reacție după ce Mercedesul ei a fost incendiat în satul Bizighești de o nevastă înșelată

Publicat: 10/05/2020 | 10:06

Loredana Chivu a trecut printr-un șoc teribil după ce o femeie din localitatea Panciu i-a incendiat bolidul de lux, un Mercedes GLE Coupe. Totul s-a petrecut într-un acces de gelozie, numai că nimic nu a fost ceea ce părea a fi, iar vedeta a fost victima unui concurs de împrejurări rar întâlnit. 

Mercedesul GLE Coupe al Loredanei Chivu a fost incendiat de o nevastă înșelată, iar șocanta întâmplare a avut loc în satul Bizighești. Femeia din Panciu bănuia că soțul ei o înșală, așa că s-a decis să rezolve problema. A urcat la volanul mașinii soțului său și a dat o fugă la benzinărie, a cumpărat o sticlă plină cu benzină și a pornit la drum, a informat monitoruldevrancea.ro.

Femeia geloasă s-a oprit în satul Bizighești, acolo unde suspecta că locuiește cea care i-ar fi ”furat” soțul.  Ghinionul a făcut ca fratele Loredanei Chivu să se afle, la momentul respectiv, acasă la presupusa amantă a soțului femeii care plănuise răzbunarea. Femeia a crezut că mașina este cea a amantei soțului său, așa că a turnat benzină peste ea și a incendiat-o.

După ce a incendiat mașina, femeia din Panciu a fugit de la fața locului, însă a pierdut pe drum două telefoane care au fost găsite de anchetatori. Femeia a fost reținută de polițiști pentru comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere și riscă să stea în spatele gratiilor între 2 și 7 ani.

(CITEȘTE ȘI: LOREDANA CHIVU, FOTOGRAFIATĂ DEZBRĂCATĂ LA BALCONUL APARTAMENTULUI EI)

Loredana Chivu, o primă reacție în mediul online

Senzuala blondină a cărei mașină de lux s-a aflat la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit, a avut o primă reacție pe pagina sa de socializare, scriind că nu poate fi oprită de nimeni, iar totul face parte dintr-un plan al divinității. Loredana a alăturat mesajului și o fotografie în care a apare, lângă mașină, cu un buchet de flori în brațe.

”☺️ #nothincanstopme #godsplan” – ”Nimic nu mă poate opri, acesta a fost planul lui Dumnezeu”, a scris Loredana Chivu.

 

(VEZI ȘI AICI: LOREDANA CHIVU, IMAGINI +18 LA PLAJĂ! A LUAT BIKINI CU DOUĂ NUMERE MAI MICI ȘI A RĂMAS CU „RUȘINICA” LA VEDERE)