Acest cuplu a murit din cauza coronavirusului, deşi niciunul nu a ieşit din casă pe timpul pandemiei. Cum a fost posibil aşa ceva

Publicat: 17/04/2020 | 10:22

S-au izolat în locuință chiar atunci când s-a decretat pandemiai de coronavirus, dar au murit, răpuși, o lună mai târziu, de virusul COVID-19. Este vorba de doi bătrâni, soț și soție, din Maea Britanie, în vârstă de 86 și 80 de ani. (CITEȘTE ȘI: CEA MAI AFECTATĂ ȚARĂ DE CORONAVIRUS ESTE LA PĂMÂNT. PESTE 21.000 DE ITALIENI AU MURIT DE LA ÎNCEPUTUL PANDEMIEI)

Bryn și Pat Howells au sărbătorit recent 60 ani de căsătorie și nu au mai ieșit din casă de o bună perioadă de timp. În data de 4 aprilie, au început să se simtă din ce în ce mai rău, conform spynews.ro.

CEA MAI AFECTATĂ ȚARĂ DE CORONAVIRUS ESTE LA PĂMÂNT. PESTE 21.000 DE ITALIENI AU MURIT DE LA ÎNCEPUTUL PANDEMIEI

Au ajuns de urgență la spital, unde s-a încercat salvarea lor. În zadar eforturile medicilor, cei doi murit la distanță de câteva ore unul de celălalt.

Nepotul bătrânilor a făcut anunțul pe Facebook

Tristul anunț a fost făcut de Elliot Howells, nepotul celor doi bătrânei, pe Facebook. Bărbatul a dezvăluit că a vorbit cu bunica lui când stările de rău au început să apară, dar bătrâna a dat vina pe faptul că muncise zilele trecute. (NU RATA: STATISTICĂ NEAGRĂ. CÂȚI MEDICI AU MURIT, ÎN LUME, ÎN TIMP CE TRATAU PACIENȚII INFECTAȚI CU VIRUSUL COVID-19)

„Încercăm să ne obișnuim cu ideea că au murit amândoi, după 60 de ani de căsătorie fericită. Bunica, mai ales, se simțea atât de bine. Spuneam mereu că era foarte tânără pentru o persoană de 80 de ani și mai avea decenii de trăit. Este un adevărat șoc. În urmă cu o săptămână am vorbit cu ea și spunea fă face curat în grădină și vopsește holul. Când a început să se îmbolnăvească, credea că e din cauză că a exagerat”, a fost mesajul scris de Elliot.

E MULT MAI GRAV DECÂT PARE! CARE E NUMĂRUL CAZURILOR DE COVID-19 DIN ÎNTREAGA LUME! NUMAI ÎN 24 DE ORE AU MURIT 1.500 DE OAMENI

„Vreau să avertizez oamenii să stea în casă și să aibă mare grijă la tot ce intră în locuința lor. Aveți grijă să dezinfectați totul și să spălați suprafețele. Trebuie să avem grijă”, a mai spus nepotul.