Aceasta este pensia pe care o primește Florin Piersic după ce a petrecut o viață întreagă pe scenă

Publicat: 03/03/2020 | 10:30

Actorii români care au ajuns la vârsta pensionării de mulți ani trăiesc dezamăgiri crunte din cauza pensiilor mici. E drept că unii dintre ei au reușit să își completeze veniturile, de-a lungul timpului, însă cu toții au încântat generații de români și ar fi dorit, cu siguranță, ca statul român să fie mult mai generos.

Florin Piersic nu mai are nevoie de prezentări în care să se vorbească despre cariera sa fulminantă. Este un reper al teatrului și al cinematografiei din Românie, iar admiratorii săi au crezut, poate, că se lăfăie în bani, cum se mai spune. Ei bine, nu este așa, Florin Piersic primind o pensie lunară de 2.000 de lei, conform click.ro. E drept că în România sunt pensii și mult mai mici, însă discutăm – totuși – de un adevărat ”monument al actoriei”. Totuși, actorul nu se plânge, are puterea să treacă peste toate, rămâne același hâtru pus pe glume, în pofida faptului că a împlinit 84 de ani.

”Mă țin de femei ca să nu cad!”

Florin Piersic declara, la un moment dat, pentru Antena Stars, că informațiile despre starea sa precară de sănătate sunt inventate. Mai mult, le-a urat tuturor celor care îl cred bolnav să ajungă, la rândul lor, la vârsta sa. Actorul a mai dezvăluit că nu duce o viață sedentară, însă nu mai joacă fotbal – lipsindu-i condiția fizică -, așa că preferă doar să asiste la meciuri.

„Inventează, nu am avut probleme de sănătate. S-a spus că sunt desfigurat, că arăt rău. Dacă eu sunt apariție horror, vă arăt eu un coleg de-al meu. Eu mă țin de femei să nu cad. Sunt bine, sunt atât de sănătos. Ce mai inventați, măi, oameni buni? Vă doresc ca la 84 de ani, cât am eu, să ajungeți și să arătați ca mine. Mă duc la înot, mă plimb, fac multe. Nu joc fotbal, din cauză că nu mai am aceeași condiție fizică, dar îmi place să asist la meciuri”, a spus Florin Piersic.