Accidentul teribil din Suceava a fost filmat. Momentul în care George Parașteac a suferit răni incompatibile cu viața

Publicat: 03/01/2020 | 12:14

Accidentul teribil din Suceava a fost filmat de unul dintre petrecăreții care se afla la câțiva metri de George Parașteac, tânărul spulberat de o mașină în timp ce se pregătea să deschidă o sticlă de șampanie în noaptea de Revelion

Citește și: El e șoferul care l-a omorât pe George Parașteac în noaptea de Revelion și a fugit. Ce a postat pe Facebook

Momentul fatidic în care George Parașteac a suferit răni incompatibile cu viața a fost surprins pe filmarea făcută cu telefonul de unul dintre martorii accidentului. În imaginile de mai jos se vede cum șoferul trece cu viteză pe lângă tinerii care au ieșit să aprindă artificii și să ciocnească în stradă un pahar cu șampanie. Unii dintre ei au reușit să se ferească din fața autoturismului, condus de un bărbat de 21 de ani fără experiență la volan, însă prietenul lor, nu.

Geo, așa cum îi spuneau apropiații, a fost dus de urgență la spital, însă medicii nu au reușit să îl țină în viață. Rudele și prietenii lui sunt devastați.

“Odihneste-te în pace, suflet drag???? ai fost și vei rămâne în sufletul meu tot timpul????nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat… că ai plecat de lângă noi și acum ne veghezi din cer???? erai prea tânăr și dornic de viață… ne-ai părăsit prea devreme!!! Nu îmi vine sî cred… Odihneste-te în pace printre ingeri????”, “Dumnezeu să te ierte, George Parasteac!! ????☹️☹️☹️☹️Ai fost un coleg bun și mereu vesel! E trist că ai plecat atât de repede ☹️ Sincere condoleanțe familiei ????????”, “Dumnezeu să te ierte, prieten drag!!???????? Te-am cunoscut câteva zile de Crăciun acum ceva timp și mi-am dat seama că ai un caracter super deosebit! Condoleanțe familie!! ????????” sunt cinci dintre mesajele apărute pe Facebook la scurt timp după producerea tragediei.