Accidentare horror la Survivor! Karina, în lacrimi, la pământ! Medicii au intervenit de urgenţă

Publicat: 17/03/2020 | 09:30

”Survivor România” este mai mult decât o provocare, este și un examen psihic și fizic pe care concurenții îl dau în fiecare probă. Niciun metru nu este ușor de cucerit, iar în scenariu intervin, de multe ori, și momente foarte dificile.

În prim-planul unei asemenea ”încercări” s-a aflat și Karina, cea care a avut parte de o accidentare cu accente ”horror” – lovindu-se la glezna stângă – care i-a speriat pe ceilalți concurenți, iar medicii au fost nevoiți să intervină cu rapiditate. În lacrimi, Karina a fost ajutată de colegi și a primit imediat îngrijire medicală.

Din fericire, medicii au concluzionat că a fost vorba doar despre o entorsă și că frumoasa Karina își va reveni destul de repede.

Karina: ”“Mai roșesc, mai transpir…”

Elena Karina Fetica l-a ”fermecat” Andrei Ciobanu la “Survivor România” și nimeni nu se mai îndoiește de asta. Inițial, amorezii s-au ferit să își exprime sentimentele pe care le simțeau unul față de celălalt, însă apoi au reconsiderat. Cuplul a fost surprins în ipostaze ”fierbinți, iar audiența a fost pe măsură…

“Ieri a fost o zi speciala, in primul rand ca am castigat premiul, recompensa si am mancat bine impreuna cu colegii mei, iar apoi am sarbatorit ziua de ieri pentru ca pentru mine si pentru Karina e o zi speciala. A fost o zi speciala si am sarbatorit dragostea pentru cei de acasa, pentru familie, pentru oameni”, a spus Andrei Ciobanu în cadrul show-ului de la Kanal D. Iubita concurentului a mărturisit cu zâmbetul pe buze: “Mai rosesc, mai transpir mai mult, da. Ieri am avut parte de o cina surprinzatoare, sa spunem asa, o supriza foarte placuta”. “Bine, ma bucur pentru voi”, a declarat Dan Cruceru, prezentatorul show-ului “Survivor România”.