Accident violent în Teleorman. 3 oameni au fost răniți după ce un autoturism s-a izbit de un camion

Publicat: 18/06/2021 | 21:45

S-au scurs momente teribile pe un drum din județul Teleorman, unde s-a înregistrat un accident violent. Conform primelor informații de la locul incidentului, un autoturism s-a izbit de un camion, iar trei oameni s-au ales cu răni și au avut nevoie de îngrijiri medicale urgente.

Nu rata: Ce putere va avea ciclonul format deasupra Mării Negre care a dat peste cap toate planurile turiștilor

3 răniți în urma unui acccident violent produs în Teleorman

Accidentul rutier a avut loc pe DN 65E, în apropierea localității Troianul. Impactul a fost atât de puternic, încât bucăți din mașina în care erau două tinere și un bătrân s-au împrășiat pe șosea, după cum puteți vedea în imaginile surprinse la locul evenimentului.

În urma apelului făcut la 112, au sosit pompierii cu echipajul de descarcerare și mai multe ambulanțe. O femeie de 22 de ani și alta de 18, dar și un bătrân de aproape 71 de ani au suferit răni multiple.

Citește și: 4 preoți din Vaslui s-au ales cu dosar penal, după o comemorare bisericeacă făcută pentru mareșalul Antonescu

Victimele au primit primul ajutor și, ulterior, au fost transportate la Spitalul Municipal Roșiorii de Vede. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fac cercetări ca să afle cine se face vinovat de producerea accidentului.

Află: Viral | Povestea copilului cu un program mai încărcat decât cel al părinților. O mamă reacționează: “Pe suma asta o să vă pierdeți copilul”

Sursa foto: ISU Teleorman