Accident violent în Călăraşi. Medicii s-au chinuit să salveze viaţa victimei, însă, nu au reuşit

Publicat: 16/03/2020 | 14:41

Un accident rutier violent s-a produs pe o şosea din Călăraşi. Un şofer a spulberat cu maşina o femeie şi, din păcate, eforturile medicilor nu au fost încununate de succes. Ei au declarat decesul victimei la faţa locului incidentului.

Citeşte şi: Tragedie într-o familie din Balş. Un copil de 10 ani a ars de viu, după ce casa în care era a fost cuprinsă de flăcări

Accident moral în Călăraşi

O femeie de 81 de ani a fost izbită în plin de un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie. La sosirea salvatorilor, victima se afla în stop cadio-respirator, fiind întinsă pe carosabil. Manevrele de resuscitare au fost începute de paramedici și continuate de echipajul medical. Din nefericire, medicii au declarat decesul femeii la locul incidentului rutier.

Pompierii s-au deplasat la locul accidentului cu o autospecială de prim ajutor SMURD, iar în sprijin a venit din Capitală şi o autospecială cu medic – Unitate de Terapie Intensivă Mobilă. Polițiștii au deschis dosar pentru ucidere din culpă și fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.