Accident teribil pe o autostradă din Italia. Patru români, printre care un bebeluș și o fetiță de 10 ani au murit. VIDEO

Publicat: 05/06/2020 | 22:28

Patru cetățeni români, printe care un bebeluș de 10 luni și o fetiță de zece ani, și-au găsit sfârșitul pe autostrada A1, între Arezzo și Monte San Savino, în Italia.

Tristul eveniment s-a produs în cursul zilei de vineri, pe la ora 14.00 în zona Badia al Pino, provincia Arezzo. Copiii  se aflau împreună cu bunicii și alte persoane într-un minivan marca Volkswagen Sharan. În total, în mașină se aflau opt persoane.

Au fost implicate mai multe mașini

În accident au fost implicate două autoturisme și un TIR, iar în urma impactului deosebit de grav, patru persoane, cei doi copii și bunicii lor, au murit pe loc. Alte șapte persoane au fost rănite și au ajuns de urgență la spital.

Primele echipaje de salvare care au ajuns la locul tragediei l-au găsit pe tatăl copiilor, în jurul mașinii, cu mâinile pe față, strigând disperat către copii și către bunici.

Supraviețuitorii au fost duși la spitalele din apropiere, iar pentru doi dintre pacienți au intervenit elicoptere medicale, starea lor de sănătate fiind extrem de gravă.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia, scrie La Repubblica.