Accident teribil în Ialomița! Doi morți și doi răniți. Imagini sfâșietoare de la fața locului

Publicat: 02/06/2020 | 23:43

Un accident grav a avut loc în această seară în Ialomița, în jurul orei 22:00. În impact a fost implicate un autoturism și un camion.

În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD și două echipaje ale SAJ Ialomița–Substația Urziceni.

În urma evenimentului au rezultat patru victime, două încarcerate și două neîncarcerate, toate aflate în autoturism. Cele doua victime neîncarcerate, un bărbat de aproximativ 29 de ani a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spitalul din Urziceni.  O altă femeie de aproximativ 31 de ani i-a fost acordat primul ajutor de către un echipaj SAJ.

Din cele două victime încarcerate, una a fost declarată decedată de un echipaj SAJ (șoferul autoturismului, bărbat cu vârsta de aproximativ 67 de ani); cealaltă victimă se află în stop cardiorespirator și i se efectuează manevre de resuscitare de către un echipaj SAJ.