Accident teribil în Capitală! Un copil de 10 ani a murit, după ce a fost lovit în plin de un motociclist

Publicat: 28/06/2020 | 13:54

Un  accident îngrozitor a avut loc în Capitală, în această dimineață. Un copil de numai zece ani a fost lovit în plin de un motociclist, pe Calea Văcărești. În urma impactului puternic, băiețelul a decedat.  

Un motociclist, în vârstă de 40 ani, care mergea pe Calea Văcărești din direcția Șoselei Mihai Bravu către Piața Sudului, în momentul în care a ajuns la stația STB Pridvorului, a surprins și a accidentat un copil în vârstă de aproximativ 10 ani, care traversa strada, a transmis Brigada Rutieră. (CITEȘTE ȘI: UN BĂRBAT A FĂCUT ACCIDENT CU LAMBORGHINI LA DOAR 20 DE MINUTE DUPĂ CE ȘI L-A CUMPĂRAT! POLIȚIȘTII AU FOST UIMIȚI CÂND AU AFLAT CAUZA INCIDENTULUI RUTIER)

Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10:50. Din primele informații de la fața locului, se pare că responsabil pentru producerea groaznicului accident a fost copilul, în vârstă de zece ani, care ar fi traversat strada neregulamentar. În urma impactului puternic, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost proiectat de pe motocicletă și a necesitat îngrijiri medicale.

Dacă pentru motociclist medicii au mai putut face ceva, în ceea ce îl privește pe copil impactul a fost prea puternic, iar acesta a decedat. (VEZI ȘI: ULTIMA ORĂ. ACCIDENT GRAV PE ȘOSEAUA COLENTINA, ÎN CAPITALĂ. UN AUTOTURISM S-A IZBIT ÎN PLIN DE UN AUTOVEHICUL CARE TRANSPORTA LEMNE. IMAGINI ȘOCANTE)

Imediat după producerea accidentului, traficul a fost restricționat pe Calea Văcărești, sensul Șoseaua Mihai Bravu către Piața Sudului, în totă zona circulându-se destul de greu.  În prezent, polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele producerii evenimentului rutier.