Accident spectaculos. Două mașini s-au cionit și o conductă de gaze, avariată la impact, a luat foc. VIDEO

Publicat: 17/12/2020 | 12:08

În urmă cu puțin timp, două autoturisme s-au ciocnit violent la intrarea în pasajul de la Bascov. Coliziunea puternică a făcut ca una dintre mașini să fie proiectată într-o conductă de gaze de pe marginea șoselei. Din impact țeava a fost avariată și fisurată și a luat foc. La fața locului au fost mobilizați pompieri, medici, angajați de la Distrigaz și polițiști.

Accidentul s-a produs la intrarea în pasajul de la Bascov, dinspre Vâlcea. Două autoturisme s-au ciocnit violent. Una dintre mașini a ricoșat din impact într-o țeavă de gaze. În urma evenimentului rutier a izbucnit un incendiu la conductă de gaze, dar flăcările au fost stinse înainte să se extindă la autoturism.

La fața locului au intervenit rapid pompierii de la ISU Argeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și polițiștii, iar pentru remedierea avariei a fost solicitată o echipă de la societatea de furnizare de gaze.

Polițiștii au împrejmuit zona și au blocat traficul rutier

În autoturismul răsturnat se aflau două persoane, iar în cealaltă mașină era o singură persoană. Două persoane au suferit atac de panică.
Țeava de gaze a fost protejată cu perdea de apa până la sosirea echipei de la societatea de furnizare de gaze pentru a nu se produce o tragedie. Oamenii din zonă s-au speriat îngrozitor.

Echipajul medical a preluat în cele din urmă o victimă și au transportat-o la spital. În prezent se lucrează la remedierea avariei. Gazele au fost oprite pentru a nu se produce un nou incendiu din cauza scăpărilor.