Accident șocant! Soțul și soția nu erau împreună, dar au fost loviți de două mașini, în același loc, la 10 minute distanță! VIDEO

Publicat: 20/12/2019 | 22:45

O femeie care mergea pe bicicletă a fost doborâtă de o mașină albaă, în momentul în care aceasta s-a dezechilibrat. În același loc, dar 10 minute mai târziu, un bărbat a fost lovit în plin de un autoturism, tot alb. Cei doi erau soț și soție!

Neobișnuitul accident a avut loc în China, iar vina aparține celor doi, care nu au respectat regulile de circulație. Cei doi au fost loviți de mașini aproape identide și de aceeași culoare.

VEZI AICI FILMULEȚUL

Femeia a suferit răni ușoare, impactul nefiind frontal. A fost dusă la spital de paramedici și este în afara oricărui pericol, potrivit dailymail.co.uk.

În schimb, bărbatul, care a traversat neregulamentar, a fost luat în plin și aruncat câțiva metri în aer. A ajuns și el la spital, dar cu răni grave. Accidentele au fost surprinse de una dintre camerele de supraveghere de pe autostradă.

Accidentele au avut loc marți dimineață, pe bulevardul Chengdong, din orașul Yichang. Poliția a făcut publice imaginile, pentru a trage, astfel, un semnal de alarmă pentru cei care ignore regulile de circulație.