Accident șocant la Bistrița-Năsăud, după ce o femeie a fost spulberată de o mașină! Șoferul susține că nu a văzut-o, din cauza ploii

Publicat: 05/02/2020 | 08:42

Un accident de-a dreptul șocant a avut loc la Bistrița-Năsăud, după ce o femeie de 50 de ani a fost pur și simplu spulberată de un autoturism. Șoferul, un tânăr de 29 de ani susține că nu a văzut-o, din cauza ploii și a întunericului. 

O femeie de 50 de ani din Bistrița-Năsăud a fost spulberată de un autoturism. Potrivit informațiilor oferite de stirileprotv.ro, aceasta se întorcea acasă de la serviciu și ar fi vrut, cel mai probabil, să traverseze printr-un loc nepermis. Un șofer în vârstă de 29 de ani a lovit-o în plin și susține, în mod șocant, că nu a văzut-o pe femeie din cauza ploii și a întunericului. Nenorocirea s-a întâmplat în localitatea Tiha Bârgăului.

 „Numai am văzut-o pe parbriz. Era pe mijlocul drumului, am frânat și am sunat la 112” a declarat șoferul, pentru sursa citată.

 „De la lucru venea. Lucra pe la oameni. A venit cineva și mi-a spus că a văzut-o lovită acolo și șapca jos. Mai bea și ea câte un păhărel. a băut de frig” a spus și soțul femeii, șocat de cele întâmplate cu aceasta. Despre ea, vecinii au declarat că obișnuia să consume alcool. În urma celor întâmplate, femeia a fost transportată de urgență la spital, pentru a primi îngrijiri de specialitate. Medicii sunt rezervați, căci starea ei este una destul de gravă.

 „Un tânăr de 29 de ani, a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 50 de ani care ar fi fost angajată în traversarea neregulamantară a străzii,  prin loc nepermis și fără să se asigure” a declarat și Crina Maria Sârb, purtător de cuvânt IPJ Bistrița-Năsăud. Poliția a demarat o anchetă, pentru a se stabili cauzele exacte ale producerii accidentului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.