Accident rutier grav! Un concurent de la Puterea Dragostei a fost transportat la spital! Care este starea lui de sănătate

Publicat: 27/06/2020 | 13:29

Un accident grav a avut loc, vineri, pe Drumul Național 1. În impact au fost implicate trei autoturisme, iar într-unul dintre ele se afla un fost concurent de la „Puterea Dragostei”. În urma coliziunii acesta fost transportat de urgență la spital.

În urma accidentului de pe DN1, Cătălin Marcu, fost concurent la „Puterea Dragostei” s-a ales cu răni ușoare și a fost tratat de către medici. Din fericire, acesta se află în afara oricărui pericol și nu a suferit leziuni majore. (CITEȘTE ȘI: LIVIAN DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, LA UN PAS DE TRAGEDIE: ”CÂND S-A ÎNTORS MAMA ȘI M-A VĂZUT CĂ NU POT VORBI…S-A ALBIT”)

La câteva ore după accident, Cătălin a ținut să își liniștească fanii și a postat  pe rețeaua de socializare, Facebook, un video îi care anunța că este bine. Însă, urmăritorii acestuia au fost destul de îngrijorați, având în vedere că în clip Cătălin Marcu apărea imobilizat pe un pat de spital, cu un guler de sprijin pentru gât și coloană, branulă și mai multe lovituri proeminente la mână și picior.

„Sunt bine! Vă pup”

Pentru că imaginile au stârnit multe comentarii și fanii s-au panicat, fostul concurent de la „Puterea Dragostei a șters clipul și a revenit pe Instagram cu o altă postare. Acesta a publicat la Insta Story o fotografie în care arată mult mai bine și a însoțit-o de un mesaj.

„Sunt bine! Vă pup si vă mulțumesc pentru mesaje. Am avut un accident de mașină, dar este totul bine”, a scris Cătălin. (VEZI ȘI: SITUAȚIE CONTROVERSATĂ LA PUTEREA DRAGOSTEI. ANDRA VOLOS A RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE BOGDAN MOCANU?)

De această dată fanii sau liniștit și au putu observa că starea lui Cătălin Marcu este una bună. Acesta pare că s-a ales cu  o rană la mână și una la picior. Concurentul a fost îngrijit de medici și acum se afla în afara oricărui pericol.