Accident pe podul Basarab! Șoferul a mințită că se afla pe locul pasagerului pentru a scăpa de pedeapsă. Se afla sub influența băuturilor alcoolice

Publicat: 14/01/2021 | 12:19

Un accident a avut loc seara trecută pe Podul Basarab din Capitală. Un șofer s-a răsturnat cu mașina, însă când polițiștii au ajuns la locul fapte i-a mințit că nu el conducea. A vrut să scape de pedeapsă pentru că a consumat băuturi alcoolice.

Poliția a fost sesizată prin apel la 112, miercuri, în jurul orei 21.45, cu privire la producerea unui accident rutier pe Podul Basarab. Polițiștii sosiți la fața locului au găsit autovehiculul pe liniile de tramvai și un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care nu prezenta vătămări corporale vizibile. Acesta a declarata că șoferul nu se mai află la locul accidentului și că el era pasagerul din dreapta. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV ÎN SUCEAVA! UN MICROBUZ CU PASAGERI S-A RĂSTURNAT, IAR DOUĂ PERSOANE AU MURIT)

Însă, se pare că în urma cercărilor polițiștii au aflat că bărbatul a mințit, chiar el fiind cel care se afla la volan în momentul accidentului. Acesta a mințit autoritățile pentru că se afla sub influența băuturilor alcoolice și voia să scape nepedepsit.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.32 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv cu aparatul Drugtest, rezultat negativ. În urma celor întâmplate, bărbatul a fost sancționat contravențional, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

(VEZI ȘI: DURERE ÎNTR-O FAMILIE DIN BÂRLAD, DUPĂ CE UN TÂNĂR DE 25 DE ANI A MURIT ÎNTR-UN CUMPLIT ACCIDENT. ÎN URMA TRAGEDIEI, UN COPIL A RĂMAS ORFAN DE TATĂ)