Accident pe DN71! Un tânăr ce încerca să scape de mașina poliției a pierdut controlul volanului

Publicat: 10/04/2021 | 20:24

Un accident a fost produs astăzi de un tânăr de 19 ani ce încerca să scape de o mașină de poliție. Acesta a pierdut controlul volanului, iar mașina în care se afla s-a răsturnat.

În urma accidentului un bărbat de 40 de ani, pasager, a fost rănit, Totul s-a întâmplat sâmbătă după-amiază, pe o șosea din județul Dâmbovița. O mașină condusă de un tânăr de 19 ani, care fugea de Poliție cu 182 de kilometri pe oră, s-a răsturnat într-un șanț, potrivit Mediafax. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT TRAGIC PE DN5! UN BICICLIST A FOST SPULBERAT DE UN AUTOTURISM. BĂRBATUL A DECEDAT)

Potrivit IPJ Dâmbovița, polițiștii aflați pe Drumul Național 71, în Contești, județul Dâmbovița, au încercat să oprească un autoturism care depășise viteza legală. Șoferul nu s-a conformat, astfel că polițiștii au trecut la urmărirea acestuia.

Ulterior când a ajuns în localitatea Heleșteu, șoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit șoseaua și s-a răsturnat într-un șanț. În urma celor întâmplate șoferul a fost sancționat, iar permisul de conducere i-a fost reținut.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

(VEZI ȘI: ACCIDENT GRAV PE PÂRTIE! O FEMEIE A SUFERIT RĂNI PUTERNICE ȘI A FOST PRELUATĂ DE ELICOPTERUL SMURD)

 

Sursa foto: pixabay.com