Accident mortal la Craiova, transmis live pe Facebook. Incredibil ce ascultau pasagerii mașinii: „Lasă că nu mori…” – VIDEO

Publicat: 13/01/2020 | 15:44

Un groaznic accident s-a produs, duminică seară, pe pasajul suprateran din centrul Craiovei. O mașină în care se aflau trei persoane s-a izbit violent de un stâlp. O tânără de 25 de ani a decedat în urma impactului. Accidentul a fost transmis live pe Facebook de una dintre pasagerele mașinii. Ca o ironie a sorții, ocupanții autoturismului ascultau, chiar în acele momente, o melodie al cărei refren era „Lasă că nu mori…” . (VEZI ȘI: ACCIDENTUL TERIBIL DIN GALAŢI, TRANSMIS LIVE PE INTERNET)

Potrivit IPJ Dolj, „un tânăr de 25 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe pasaj, a pierdut controlul volanului, lovind un stâlp de susținere a rețelei electrice, în dreptul fostei clădiri a CEZ”.

Echipajele SMURD au intervenit în cazul persoanei care ocupa locul din dreapta-față, o tânără de 25 de ani, din Siliștea Crucii, rămasă încarcerată în autoturismul care a lovit în plin stâlpul.

După ce a fost descarcerată, fata a fost stabilizată de medici la fața locului, apoi a fost transportată la Spitalul de Urgență Craiova. „Echipajul de pompieri și medici de ambulanță SMURD au făcut tot posibilul ca victimei să-i revină pulsul. În final, aceasta a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportată la spital”, au spus reprezentanţii ISU Dolj.

Deși fusese resuscitată, tânăra nu a rezistat

Ajunsă la spital, victima nu a putut fi salvată însă de către medici. „Din păcate, tânara a decedat. În cadrul dosarului penal se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă”, au precizat în acestă dimineaţă poliţiştii doljeni. (NU RATA: MOMENTUL IN CARE INTERLOPUL BRICEAG MOARE INTR-UN ACCIDENT RUTIER, IN PROPRIUL PORSCHE CAYENNE! FACEA LIVE PE FACEBOOK)

Accidentul a fost transmis live pe Facebook de una dintre pasagerele mașinii. Chiar în momentul impactului, în autoturism se auzea o melodie al cărei refren conținea versul „Lasă că nu mori!”. După ce mașina a lovit stâlpul, se mai aud doar strigătele de ajutor ale răniților, în timp ce utilizatorii care urmăreau transmisiunea întreabă, în scris, dacă ocupanții mașinii sunt bine. (VIDEO AICI)