Accident mortal, în Vrancea. Două persoane și-au pierdut viața, după ce mașina în care se aflau s-a rostogolit de mai multe ori

Publicat: 01/02/2020 | 20:28

Un accident deosebit de grav a avut loc în Vrancea, pe DJ 204 D, la ieșire din Focșani. Două persoane și-au pierdut viața, după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe carosabil și s-a rostogolit de mai multe ori, pe un câmp. 

Două persoane și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe carosabil și s-a rostogolit de mai multe ori, pe un câmp. Potrivit informațiilor oferite de observator.tv, autoturismul s-a oprit pe plafon. Trei dintre persoanele aflate în mașină au scăpat cu viață, în timp ce pentru două dintre ele nu s-a mai putut face nimic și nu au mai fost salvate.

Accidentul a avut loc în Vrancea, la ieșire din Focșani, pe DJ 204 D. La fața locului au intervenit imediat, cu două echipaje, pompierii militari cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Trei dintre cele cinci persoane aflate în autoturism au suferit multiple traumatisme și au fost transportate de urgență la spital, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Pentru cele două persoane nu s-a mai putut face nimic.

Echipajele de salvare au încercat minute în șir să resusciteze victimele, dar, în cele din urmă, a fost constatat decesul acestora. Pentru moment nu se cunosc, cu exactitate, cauzele producerii accidentului. Poliția a demarat o anchetă în acest sens.